Airvaren

Tegenwind laat u sneller opstijgen!

Een management-event om uw doel te halen...

  • Out-of-the-box
  • Uw organisatie als middelpunt
  • Innovatieve werkvorm
  • Externe experts
  • Duidelijke doelen
  • Iedere deelnemer vliegt!

Uw organisatie leert

Educate ontwikkelt kennis-events op maat. Uitgangspunt is níet ons aanbod, maar uw vraag. Dat klinkt logisch, maar het blijkt niet vanzelfsprekend. Doel is altijd: wat wilt u dat na afloop van de bijeenkomst uw mensen kunnen / weten / willen / hebben / vinden / produceren / ....

Huisacademies

Een nieuw concept, waarin leren en ontwikkelen helemaal verweven wordt met de organisatie. Geen aparte afdeling 'trainingen' maar een 'orgaan' binnen uw organisatie, waar uw mensen niet buiten kunnen. Een afdeling die vervolgens ook nog eens 'profit-center' wordt, voor uw organisatie én voor uw relaties.


Kennisevent: Veel bedrijven hebben de meeste kennis wel in huis, maar weten niet goed hoe dat te gebruiken. Hoe zetten we een nieuwe visie op de kaart? Hoe denken we een dag lang samen na over kwaliteit? Hoe gaan we eigenlijk om met onze klanten? De antwoorden op deze vragen heeft u al in huis;  Educate helpt u om de antwoorden boven tafel én tussen de oren te krijgen.

 

Met creatieve werkvormen, gerichte sessies en een informele aanpak helpt Educate u om na een kennis-bijeenkomst de informatie boven tafel en tussen de oren te hebben. Dit kan in-company, maar ook op een uitdagende locatie, zoals een kasteel of een vliegveld. Wij hebben de ervaring, u heeft de kennis!


Uw eigen training: Veel organisaties hebben de kennis wel in huis, maar niet de kunde om het intern over te dragen. Educate helpt u om op de beste wijze uw kennis ín uw organisatie te ontwikkelen, te borgen en  uit te breiden. Wij helpen u om daarbij de meest geschikte media te kiezen, zodat uw organisatie op de meest efficiënte manier leert.

 

Airvaren:  special events op hoogte! Airvaar hoe een inhoudelijke training naadloos aansluit bij de metafoor van het besturen van een vliegtuig... en ervaar zélf hoe het is een vliegtuig te besturen.